Urban Vintage – äntligen!

Nu, nu, nu! Äntligen är min bok Urban Vintage här!

En liten presentation med bilder ur boken finns på ELLE Interiörs hemsida här. En annan kan du se här, när jag berättar om boken i Gomorron Sverige. Och förstås på Norstedts sida här. Vill du veta lite hur det var på mina reportageresor när jag gjorde boken, så kan du bara gå in under respektive stad här i menyn.

Annons

Och vill du köpa boken och bläddra på riktigt kan du till exempel göra det här, på Bokus, där den just nu ligger 3:a på topplistan! Eller på Adlibris, Akademibokhandeln, Åhléns, m fl.

Jag vill också passa på att tacka alla som varit med, men framför allt Anna Malmberg, som bloggar för ELLE, bor i Paris och vars fina fina hem finns på omslaget till boken. Tack Anna och Joncha!

13047942_O_1
 • Persilja

  Åh, jag bara strosade på stan idag och så slank jag in på en bokhandel och slötittade och så fick jag syn på den här bland allt ointressant och jag såg direkt att det var nåt för mig. Köpte den utan att mer än ha öppnat den och väl hemma insåg jag att min förstakänsla var rätt, vilken superfin bok det är! Fantastisk fin! Precis i min smak!

  • IdaMagntorn

   Hej Persilja! Det var rolligt att höra! Ursäkta sent svar, har inte bloggat under hösten, men nu är jag här! Kram Ida

 • Vad fin den blev Ida! Nu har vi fått den på posten och jag har även köpt en till svärföräldrarna :). Så kul att se vårat hem på framsidan! Du är så produktiv och duktig!
  stor kram
  Anna

  • IdaMagntorn

   Så bra att du fick den! Tack igen för att du och Joncha var med! Gott nytt år och stor kram!Laddar