New York, Chelsea Hotel

Chelsea Hotel ligger uptown från mitt Murgrönehus. Ni vet hotellet där Patti Smith, Robert Mappelthorpe och alla de andra bodde. Och faktiskt har jag också bott där. Två nätter för massor av år sedan. Precis bara för att vi ville känna hur det kändes där.

Annons

Jag hade tänkt kika in igen, men när jag väl kom dit var det stängt för renovering. Typiskt. Men vägen dit är fin. Man följer Broadway och kommer bland annat förbi Flatiron Building – strykjärnsspetsigt. Det är en annan karaktär både på hus och gator här jämfört med East Village.BroadwayFlatiron BuildingStängt för renovering
  • Kära Ida, vilken tur att jag inte är lagd åt det avundsjuka hållet. Grattis till detta fantastiska projekt, och hälsa NYC att jag kommer snart. Kram!/Stina.

    • idam

      Hej Stina! Kanske ganska bra att du inte kom hit just nu … Men när man nu ändå är här är det trots allt ganska gött! KramLaddar