Mina bilder i New York Magazine

En jätterolig sak som hände i höstas var att New York Magazine hörde av sig och ville illustrera ett reportage med mina bilder! I ett specialnummer om Urban Living skriver de om Bobby Petersen, produktdesigner med examen från bland annat Royal College of Art i London. Av en slump hyrde jag hans studio förra hösten, den ligger i ett gammalt industriområde i Tottenham Hale, norra London. Jag tyckte att den var supercool.

Annons

Den passade inte i mitt London-koncept för boken jag höll på med, (som är mera blommig romantik), men jag plåtade ändå och visade förstås bilderna för Bobby som sedan i sin tur visade dem för NYMag när de ville skriva om honom. Känner mig otroligt stolt och hedrad över detta!IdaMagntorn_New York Magazine
 • Katarina

  Wow vad snyggt! Jätteinspirerande! // Katarina

  • IdaMagntorn

   Kul att du gillar! //Ida

 • Sara S

  Vilken fantastisk lägenhet! Så otroligt inspirerande. Kan man se mer någonstans?

 • IdaMagntorn

  Hej Sara! Kul att du gillar lägenheten, visst är den fin! Man kommer att kunna se mer av den i tidningen Hus o Hem i vår i deras specialnummer om kök. Vet inte riktigt när det kommer ut.Laddar