Lovisa Burfitts Mademoiselle Oiseau

Lovisa Burfitts Mademoiselle Oiseau kommer alldeles snart som barnbok! Bilderna är förstås underbara liksom texten som är skriven av Andrea de la Barre de Nanteuil och börjar så här: ”Lyfter man på hakan och tittar upp mot våningen svajar huset nästan. Inte bara för att det är så högt utan också för att Mademoiselles alla fåglar och katter och konstiga balkongmöbler gör att det känns lite snurrigt.”

Annons

Visst blir man sugen på att läsa! Det var ju förra sommaren som jag var och hälsade på både Andrea de la Barre de Nanteuil och Lovisa Burfitt i Paris. Satt vid Andreas köksbord, drack kaffe ur Lovisa-muggar, åt macarons och tittade ut över hennes balkong full av prunkande rosor. Senare gjorde jag ett hemma-hos-rep hos Lovisa, det publicerades i ELLE i somras, och du kan se lite av hennes hem här och här.

Lovisa Burfitt

Lovisa Burfitt

Lovisa BurfittLovisa BurfittAlla bilder är hämtade hos Rabén&Sjögren, där kan du också se fler bilder från hur det ser ut i Mademoiselle Oiseaus lägenhet. Boken kan man förhandsbeställa till exempel här på Bokus.


Laddar