Herbarium – blommande tavlor

Hoppas att ni haft en fin påsk! Själv har jag varit på sommarstället hos mina svärföräldrar. Där fanns som vanligt en stor härlig hög med månadstidningar. I en av dem läste jag ett fint reportage om Gunilla Lagerhem Ullbergs fantastiska kaleidoskåplika blomsterbilder. De är byggda av pressade kronblad från blandade blommor. Ett av mönstren är gjort som matta för Kasthall, där Gunilla Lagerhem Ullberg är chefsdesigner. Lyckliga den som får ha en sådan matta hemma!

Annons

Gissa om jag blev förvånad och jätteglad när jag kom hem och bläddrade genom påskens dagstidningar och fann att de otroligt fina bilderna finns utställda här i Lund. Just nu och fram till 15 maj på Studio k2. Måste rusa dit så fort de öppnar. Herbarium heter utställningen. Titta här så vackert:Herbarium, Gunilla Lagerhem UllbergHerbarium, Gunilla Lagerhem UllbergHerbarium, Gunilla Lagerhem UllbergHerbarium, Gunilla Lagerhem UllbergHerbarium, Gunilla Lagerhem Ullberg


Laddar