Fler guider till New York

Här kommer fler New York-guider! Roligt att så många delade ”Snart New York-inlägget”. Jag är mycket nyfiken på vad ni mer skulle vilja att jag skriver och tipsar om? Till att börja med fyller jag på med ytterligare några guider.

Annons

Just nu lusläser jag Sibella Courts  ”The stylist’s guide  to NYC”. Efter att ha jobbat som stylist i New York i tio år har hon extremt många bra tips för en sån som jag.Bilderna från boken hämtade jag här. Jag vill också tipsa om bloggen Insideout NYC – I huvudet på New York-tjejen Katarina Matsson. Här blir man direkt sugen på att ta en tur upp till Harlem och lyssna på jazz!

På bloggen New York Inspiration som drivs av Charlotte Raboff, får man tips om allt från bra hotell, bra barer och saker att göra som en promenad på The Highline som jag verkligen ser fram emot, till intervjuer med svenskar som bor i New York.


Laddar