Annons

Urban Vintage – äntligen!

Nu, nu, nu! Äntligen är min bok Urban Vintage här!

En liten presentation med bilder ur boken finns på ELLE Interiörs hemsida här. En annan kan du se här, när jag berättar om boken i Gomorron Sverige. Och förstås på Norstedts sida här. Vill du veta lite hur det var på mina reportageresor när jag gjorde boken, så kan du bara gå in under respektive stad här i menyn.

Och vill du köpa boken och bläddra på riktigt kan du till exempel göra det här, på Bokus, där den just nu ligger 3:a på topplistan! Eller på Adlibris, Akademibokhandeln, Åhléns, m fl.

Jag vill också passa på att tacka alla som varit med, men framför allt Anna Malmberg, som bloggar för ELLE, bor i Paris och vars fina fina hem finns på omslaget till boken. Tack Anna och Joncha!

13047942_O_1
Annons

Annons

Laddar